Bio

Sera Noa (Sera van der Vijver) is winnares van het laatste seizoen van het televisieprogramma ‘All Together Now’. Ze is grootgebracht in een creatief en muzikaal gezin. Als kind deed ze al aan verschillende talentenjachten mee en stond ze in 2011 in de finale van het Junior Songfestival met haar liedje “Never give up”. Dit was de start van haar muzikale carrière. Er volgden vele jaren van optredens en het zichzelf verder ontwikkelen als zangeres. Sera deed mee aan ‘Kerst met de Zandtovenaar’ voor de KRO-NCRV en trad onder andere op met de Britse Muzikant Adrian Snell, Stef Bos en Karin Bloemen. Ook was ze 1 van de finalisten van “Giels Talentenjacht” in het radioprogramma van Giel Beelen (3FM). In 2017 besloot ze om aan het Conservatorium in Zwolle te gaan studeren, op de afdeling Jazz & Pop.

Naast jaren ervaring die Sera Noa opdeed als live artiest, heeft ze ook veel studiowerk gedaan. In 2017 bracht ze met haar countryband haar eerste EP “Nothing Without You” uit. Vorig jaar heeft ze haar singles “Nothing I’d Rather Do” en “Storm” gereleased. Haar single “Wait” is op 7 april uitgekomen en haar nieuwste single “Author Of My Life”is sinds 29 augustus op alle muziekplatformen te streamen.

Sera heeft een uniek en herkenbaar stemgeluid en haar sound wordt regelmatig vergeleken met de Amerikaanse singer-songwriter Tori Kelly. Haar stijl doet denken aan die van Carrie Underwood.

Kortom, een veelbelovende singer-songwriter die je goed in de gaten moet houden!