Sera Noa Music logo
SERA NOA MUSIC

BIOGRAFIE

Sera Noa is winnares van het laatste seizoen van het televisieprogramma ‘All Together Now’. Ze is grootgebracht in een creatief en muzikaal gezin. Als kind deed ze al aan verschillende talentenjachten mee en stond ze in 2011 in de finale van het Junior Songfestival met haar liedje “Never give up”. Dit was de start van haar muzikale carrière. Er volgden vele jaren van optredens en het zichzelf verder ontwikkelen als zangeres. Sera deed mee aan ‘Kerst met de Zandtovenaar’ voor de KRO-NCRV en trad onder andere op met de Britse Muzikant Adrian Snell, Stef Bos en Karin Bloemen. Ook was ze 1 van de finalisten van “Giels Talentenjacht” in het radioprogramma van Giel Beelen (3FM). In 2021 is ze afgestudeerd aan het Conservatorium in Zwolle.

Naast jaren ervaring die Sera Noa opdeed als live artiest, heeft ze ook veel studiowerk gedaan. In 2017 bracht ze met haar countryband haar eerste EP “Nothing Without You” uit. In 2022 bracht ze wederom een EP uit. En dit jaar is haar debuutalbum “Lieve Vader” uitgekomen! Ze schrijft over de verschillende seizoenen van het leven. Haar gloednieuwe album gaat over de intieme relatie met God de Vader.
Sera heeft een uniek en herkenbaar stemgeluid en haar sound wordt regelmatig vergeleken met de Amerikaanse singer-songwriter Tori Kelly. Kortom, een veelbelovende singer-songwriter die je goed in de gaten moet houden!

“Mijn verlangen is om mensen met mijn muziek te mogen inspireren en raken!”
- Sera Noa -

SERA
NOA

Singer-
songwriter

SERA
NOA

Homepage Optie 2