Sera Noa Music logo
SERA NOA MUSIC

BRUILOFT

Versier jullie mooiste dag met onvergetelijke muziek!

Te boeken voor Trouwdiensten, Recepties, ceremonies & Feestavonden
Sera Noa werkt veel samen met muzikant Rik Jan Schilder. Als uitvoerend musicus is Rik Jan actief als toetsenist, gitarist en backingvocalist bij verschillende artiesten, bands, koren en andere projecten. Daarnaast is hij een veelgevraagde muzikant binnen de Nederlandse gospelscene en werkt hij als muziekproducer.

De vele ervaring die Sera Noa en Rik Jan als duo hebben opgebouwd is duidelijk hoorbaar in hun samenspel. Het is meeslepend, sprankelend, krachtig en ontroerend. Samen hebben ze al op vele bruiloften gespeeld en komen ze ook graag bij jullie langs.

Sera Noa is niet alleen in duo formatie te boeken, maar er is ook mogelijkheid tot uitbreiding met meerdere muzikanten.

Onze bruiloft is al weer even geleden, maar we willen jullie toch nog graag ontzettend bedanken! We hebben enorm genoten van jullie prachtige muziek, wat een waardevolle toevoeging was dat op onze dag! En wanneer we met onze gasten over onze bruiloft praten, noemen ze allemaal zonder uitzondering dat ze zo onder de indruk waren van jullie. Naast de muziek vonden we jullie ook echt fijne mensen om er bij te hebben!

Michel & Linda - bruiloft

Lieve Sera & Rik Jan, we hebben echt onwijs genoten van onze trouwdienst! De dienst was voor ons zo’n belangrijk en mooi moment en de muziek voegde zoveel toe, wauw! Er is prachtig gezongen en gespeeld en we voelde echt Gods aanwezigheid door de muziek heen. We kregen ook veel complimenten van gasten over de muziek. Dus dank jullie wel voor jullie onmisbare bijdrage!

Mirjam & Richard - Bruiloft

Wij kijken terug op een geweldige dag, die mede mogelijk gemaakt is door jullie. Na afloop hebben we van veel mensen positieve reacties gehad over jullie. Jullie muziek heeft mensen diep geraakt. Zelfs mensen die normaal gesproken een hekel aan de kerk hebben praten er nog steeds over. Dat vonden we heel gaaf! Want dat hoopten we ook te bereiken met de dienst.

Ellen & Alexander - Bruiloft

Contact Bruiloft

Versier jullie mooiste dag met onvergetelijke muziek!

SERA
NOA

Singer-
songwriter

SERA
NOA

Homepage Optie 2