Sera Noa Music logo
SERA NOA MUSIC

ZANGLES

Ik ben in 2021 afgestudeerd van het conservatorium in Zwolle richting: Jazz en Pop. Ik treed veel op in verschillende formaties, schrijf mijn eigen muziek, en ben erg gepassioneerd over zingen.

Naast mijn eigen muzikale carrière geef ik ook zangles. Het instapniveau kan per leerling erg divers zijn, daarom vind ik het fijn om één op één les te geven, zodat je per individu doelen kunt stellen en daar in de lessen concreet mee aan de slag kunt gaan.

Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen vanaf de eerste les de basiskennis mee krijgen: hoe ziet je stemapparaat eruit? Hoe komt het dat je geluid kan produceren? Hoe bewegen je stembanden? Maar ook vind ik het belangrijk dat de leerling gelijk al kennismaakt met de juiste techniek, houding en ademhaling. Als docent ben je daarin verantwoordelijk voor je leerlingen, dus het is essentieel om ze die basiskennis goed aan te leren.

Als zangdocente wil ik de leerling blijven uitdagen, maar tegelijk ook blijven bemoedigen. Zingen blijft iets kwetsbaars en is voor sommigen ook best spannend, daarom hoop ik de leerling op zijn/haar gemak te laten voelen. Ik hoop dat de leerling na elke les met een goed gevoel naar huis gaat, dat hij/zij echt iets heeft geleerd en gemotiveerd blijft om meer te leren en uitgedaagd te worden. Ik hoop samen met mijn leerlingen te gaan ontdekken wie ze zijn als vocalist en wat hen daarin uniek maakt.

Proefles aanvragen

Lijkt het jou leuk om samen met mij hier mee bezig te gaan? Vraag dan vrijblijvend een proefles aan, dan kunnen we snel beginnen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden

SERA
NOA

Singer-
songwriter

SERA
NOA

Homepage Optie 2